Vill tänka mer positivt

Härligt att du bestämt dig för att du vill tänka mer positivt. Det kommer du och din omgivning må gott av. Så var börjar du med?

 

Hur kan våra kurser hjälpa?

Under våra kurser om meditation och positivt tänkande kommer vi titta på vad meditation är och på hur meditation kan hjälpa oss att tänka mer positivt och bevara ett mer rofyllt sinne – även i en upptagen vardag. Att meditera innebär att vi bekantar sinnet med inre ro och positiva sinnesstämningar. Detta ger oss ny positiv input och hjälper oss att släppa taget om negativa tankar och känslor.

Du kommer få lära dig tre enkla meditationer och tankesätt som du kan ha stor nytta av i din vardag för att tänka mer positivt.

 

Boktipsbook-htsohp2-frnt_1_4

Finns att köpa på centret för den som vill. De flesta böcker finns i flera olika format. Välj formatet som passar dig. Ljudbok (MP3 och CD), e-bok (PDF och ePub (iPad, Nook etc)), pocket, inbunden bok.
På centret har vi också ett bibliotek där du kan låna boken och läsa på centret. Tyvärr inga hemlån.

I boken How to solve our human problems, förklarar Geshe Kelsang med karakteristisk klarhet hur vi lätt kan tillämpa denna undervisning till våra moderna liv och börjar uppleva smak av äkta, varaktig lycka. Boken innehåller också en praktiskt avsnitt om hur man övervinner ilska.

”Det är genom ilska och hat som vi förvandlar personer till fiender. Vanligtvis antar vi att ilska uppstår när vi möter en motbjudande person men i själva verket är det ilskan i vårt egt sinne som förvandlar personen till en inbillad fiende.”
”How to solve our human problems” Geshe Kelsang Gyatso

Vill veta mer?

Du är alltid välkommen att fråga oss om det är något du undrar över. Vi finns för dig!

Kadampa.org

%d bloggare gillar detta: