Temakvällar NYHET!

På temakvällarna får vi möjlighet att fördjupa oss i ett specifikt ämne i en lugn miljö och bekanta oss mer med lotus-blue1060x380_Hollywoodden stillhet och ro som vi kan finna i vårt eget sinne genom meditation och buddhistiska tankesätt. Temakvällarna består av föreläsningar och vägledda meditationer varvade med pauser och diskussioner. Vissa av temakvällarna består även av praktiska övningar. En inspirerande kväll med ett uppskattat upplägg och mycket meningsfullt att ta med dig hem och använda i ditt dagliga liv. Drop-in eller anmälan.

    
Höstterminens temakvällar:

Tors 3 december:  Kraften av mantra – Radbandsworkshop   kl.18.30-21.00

Kraften av mantra – radbandsworkshop Japa Mala - Buddhist or Hindu prayer beads isolated on white

Mantra betyder skydd för sinnet och är välsignade stavelser som har en speciell koppling till våra inre energivindar.

Genom att använda oss av mantran i vår meditation kan vi stärka våra positiva kvalitéer och koppla oss till vår potential för att nå upplysning. Att recitera mantran kan också hjälpa oss att överkomma negativitet och svåra situationer.

Under denna workshop kommer du få lära dig att tillverka ett traditionellt buddhistiskt radband (även kallat mala). Radband/malor används i meditation för att recitera mantran. Med tiden blir de positivt laddade objekt som vi kan få stort stöd och inspiration av.

Torsdag den 3 dec kl. 18.30-21.00 För både nybörjare och mer erfarna_grön knapp-01

Meningsfullt julpyssel – perfekt julklapp till någon du tycker om!

Kursledare: Kelsang Jema
Kursavgift: 150 kr inkl. material: träpärlor. Fika ingår också.
Välkommen att köpa med dig egna pärlor om du vill ha en annan sort.

Anmälan eller drop-in. 

Workshopen kommer börja med en introduktion där du får lära dig mer om betydelsen och användningen av radband och mantran. Du kommer även få  guidning i hur man tillverkar en mala. Vi avslutar kvällen med att tillsammans recitera mantran med våra nya radband.

Boka nu-01-01

Varmt välkommen till en rolig och meningsfull kväll!

 

%d bloggare gillar detta: