Stödmedlemskap 2014-2016

Mycket förmånliga stödmedlemskap!

Som ideell förening är Hjärtjuvel helt självfinansierad och uppbyggd av volontärer, inkomster från kursintäkter, medlemsavgifter och donationer från privatpersoner. Utan individers vänlighet genom åren hade centret inte funnits idag. Eftersom att centret har mindre verksamhet under vissa månader under året men fortfarande samma löpande utgifter som hyra etc. är de löpande inkomsterna från stödmedlemskapen en viktig förutsättning för verksamheten.

 

stödmedlemskap B 600px-300dpi-01
– Bli Guldstödmedlem
Stöd centret med 500 kr/månad i ett år. Som Guldmedlem har du fri tillgång till centrets alla kurser och aktiviteter och du får 10 % rabatt på våra kursgårdsretreat. Du kan antingen betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen per månad.

– Bli Silverstödmedlem
Stöd centret med 250 kr/månad i ett år. Som Silvermedlem har du fri tillgång till de kurser och aktiviteter som är på centret måndag till fredag. Dessutom kan du välja en valfri helgkurs. Du kan antingen betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen per månad.

– Bli Bronsstödmedlem
Stöd centret med 125 kr/månad i ett år. Som Bronsmedlem kan du välja en valfri paket-kvällskurs (en 3, 4 eller 5-veckors kvällskurs) och en helgkurs per termin. Du kan antingen betala hela summan på en gång eller dela upp betalningen per månad.

Om du är intresserad av att bli guld/silver/brons stödmedlem vänligen maila centrets administratör Helena på: admin@mediteraigoteborg.org

– Bli Stödmedlem
Stöd centret med 200 kr/år. Du får ett bevis på stödmedlemskapet i form av ett vackert kort. Gör en överföring till centrets pg-konto 231565-3. Skriv stödmedlem i meddelanderutan.

Alla bidrag går oavkortat till centrets ideella verksamhet för att fler och fler människor ska få möjlighet att utveckla inre ro och positiva sinnesstämningar genom meditation och modern buddhism. Genom att bidra till att skapa en mer rofylld och harmonisk tillvaro för dina medmänniskor bidrar du även till ett mer fredligt samhälle och världsfred. I takt med att centret växer kan du se effekten av din vänlighet och hur det främjar alla.

Om du har några frågor är du välkommen att maila centrets administratör Helena på:
admin@mediteraigoteborg.org

Varmt tack för ditt stöd

%d bloggare gillar detta: