Modern Buddhism – dagskurs & boksläpp 27 januari

tubchen

Vi är mycket glada att på nytt välkomna Gen Kelsang Tubchen till Göteborg för att hålla i  ett speciellt event om Modern Buddhism och Meditation!

tubchen-smallGen Kelsang Tubchen är en otroligt inspirerande lärare med ett klart sinne, en stor rikedom av kunskap och djup andlig erfarenhet som hon har fått under långa meditationsretreats. Hon har varit buddhistisk nunna sedan 2003 och är andlig ledare för Nya Kadampa Traditionen i norden. Gen Tubchen är huvudlärare på det Nordiska Kadampa Meditationscentret i Oslo och har många års erfarenhet av att undervisa och guida retreats. Hon håller ofta föredrag i olika länder.

Lyssna här på ett videoklipp med Gen Tubchen

Obs! Eventet kommer vara på lättförståelig engelska.
___________________________________

Modern Buddhism
– Medkänsla & visdom för en orolig värld

shutterstock_453635980

Dagskurs & boksläpp av Modern Buddhism – del 1 Sutra
av Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso. Första gången boken kommer ut på svenska!

Med den internationellt kända buddhistläraren Gen Kelsang Tubchen

Dagskurs med föredrag, meditationer & boksläpp
Lördag 27 januari kl. 11.00-15.00

För både nybörjare & mer erfarna!

Boka nu-01-01

Anmälan eller drop-in i mån av plats.
Kursavgift:
300 kr inkl. fika

15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

I dessa oroliga och konfliktfyllda tider kan det vara lätt att tappa hoppet och känna sig maktlös. Under denna kurs kommer vi titta på hur buddhismens uråldriga visdom kan ge oss inspiration och nya lösningar. Genom meditation kan vi lära oss att möta svårigheter med visdom och utveckla den enorma potential vi alla har för inre ro, kärlek och medkänsla. På så sätt kan vi bli en stor inspiration för andra och lägga grunden för världsfred.

Under århundraden har dessa metoder gett varaktig fred, inspiration och ro till oräkneliga människor i Öst och nu så lär vi i Väst oss hur vi kan använda denna uråldriga visdom för att finna större lycka och mening i våra moderna liv.

”Utan inre frid, är yttre frid omöjlig”

Boksläpp – Modern buddhism
MB flera

Efter många års arbete har Tara Center i Stockholm den stora glädjen att utge
Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatsos underbara bok “Modern Buddhism del 1 sutra”
på svenska.
Under denna dag firar vi detta genom att erbjuda 10 % rabatt på boken

Vad boken handlar om:
Modern buddhism är en speciell presentation av Buddhas läror om medkänsla och visdom som förmedlar deras kärna på ett sätt som är lätt att förstå och omsätta i praktiken.

Genom att utveckla och bevara medkänsla och visdom i vardagen kan vi omvandla våra liv, förbättra våra relationer med andra och se bakom framträdanden för att upptäcka hur saker egentligen existerar. På det sättet kan vi lösa alla våra dagliga problem och uppnå den verkliga meningen med människolivet. Medkänsla och visdom är som en fågels två vingar varmed vi kan nå en buddhas upplysta värld.

Den här inspirerande handboken med övningar för vardagen passar perfekt för den som söker lösningar på livets problem inom buddhismen, och även för den som har en annan tro och som vill fördjupa sin förståelse och sitt utövande på den andliga vägen.

Om författaren:
Vördnadsvärde Geshe Kelsang Gyatso Rinpoche är en kvalificerad meditationsmästare och internationellt erkänd lärare i buddhism som har banat vägen för en introduktion av modern buddhism i dagens samhälle.

Han har skrivit 22 mycket hyllade böcker som överför buddhismens traditionsenliga visdom väl anpassad till vår moderna värld. Han har också grundat över 1 200 Kadampa-buddhistiska center och grupper över hela världen.

Varmt välkommen till en inspirerande dag!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: