Speciella events om Modern Buddhism med Gen Kelsang Tubchen 10-11 februari

tubchen

Vi är mycket glada att på nytt välkomna Gen Kelsang Tubchen till Göteborg för att hålla i  två speciella events om Modern Buddhism och Meditation!

tubchen-smallGen Kelsang Tubchen är en otroligt inspirerande lärare med ett klart sinne, en stor rikedom av kunskap och djup andlig erfarenhet som hon har fått under långa meditationsretreats. Hon har varit buddhistisk nunna sedan 2003 och är andlig ledare för Nya Kadampa Traditionen i norden. Gen Tubchen är huvudlärare på det Nordiska Kadampa Meditationscentret i Oslo och har många års erfarenhet av att undervisa och guida retreats. Hon håller ofta föredrag i olika länder.

Obs! Båda eventen kommer vara på lättförståelig engelska.

______________________________________

Modern Buddhism & Nyckeln till lycka

Speciellt event om Modern Buddhism och Meditation med den internationellt kända buddhistläraren Gen Kelsang Tubchen

Föredrag & meditation
Fredag 10 februari kl 19.00 – 20.30

För både nybörjare & mer erfarna!

Pris: 50 kr (betalas kontant på plats eller sätts in på vårt konto i förväg vid anmälan)
Paketpris för båda eventen (se nedan): 380 kr
Plats: Tempelriddarhuset, Storgatan 3 i Vasastan. Hitta hit
Närmaste spårvagnshållplats: Hagakyrkan

Anmälan eller drop-in i mån av plats.
Boka nu-01-01 Nu för tiden är vi så upptagna med olika aktiviteter och distraktioner så det är lätt att tappa bort vår mest grundläggande önskan: lycka för oss själva och andra.
Modern Buddhism presenterar på ett tydligt sätt hur de framstående meditationer och speciella insikter som Buddha lärde ut för 2500 år sedan, kan integreras idag i våra upptagna, moderna liv och hjälpa oss att uppfylla denna önskan på extraordinära sätt.

Under detta speciella föredrag, som innehåller en guidad meditation, kommer
Gen Tubchen presentera en övertygande vision av autentisk lycka. Hon kommer förklara hur vi kan koppla oss till och fördjupa vår erfarenhet av källan till glädje i vårt sinne.
Hon kommer särskilt betona hur vi kan använda våra vardagliga situationer, särskilt de utmanande, för att träna vårt sinne i de inre orsakerna till lycka. En sådan klar vision av en djup men ändå uppnåelig lycka är väsentlig för dagens värld.
Alla är varmt välkomna!

_______________________________________________

Åtta steg till Lycka – Meditationer för moderna människor

Speciellt event om Modern Buddhism och Meditation med den internationellt kända  buddhistläraren Gen Kelsang Tubchen shutterstock_223982551

Dagskurs
med föredrag & meditationer

Lördag 11 februari kl. 10.30-16.00

För både nybörjare & mer erfarna!

Pris: 360 kr inkl.fika
15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.
Paketpris för båda eventen: 380 kr
Plats: Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter, Aschebergsgatan 15, Göteborg
Visa på karta

Anmälan eller drop-in i mån av plats.

Boka nu-01-01

Under denna dagskurs kommer Gen Tubchen att ge praktiska och inspirerande undervisningar om den mycket älskade buddhistiska dikten ”Åtta verser för att träna sinnet”.
Denna dikt visar oss hur alla kan lära sig att förvandla livets utmaningar och svårigheter till värdefulla och befriande andliga insikter

Vi kommer lära oss olika meditationer och praktiska tankesätt som kommer hjälpa oss att förbättra våra relationer och föra in större tålamod, empati och medkänsla i vår vardag.

På så sätt kommer vi upptäcka en djup inre ro, överkomma våra problem med ett lyckligt sinne och inse vårt mänskliga livs fulla potential
Under århundraden har dessa metoder gett varaktig fred, inspiration och ro till oräkneliga människor i Öst och nu så lär vi i Väst oss hur vi kan använda denna uråldriga visdom för att finna större lycka och mening i våra upptagna, moderna liv.

Kursen kommer bygga på boken ”Eight Steps to Happiness” som finns att köpa på centret och även som e-bok.
Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor.

Varmt välkommen till en inspirerande helg! 

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: