Living fearlessly – föredrag 27 april med Gen Kelsang Tubchen


Onsdag 27 april kl. 18.30-21.00 girl_over_city

För både nybörjare & mer erfarna!

Plats: Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter, Aschebergsgatan 15, Göteborg

Inträde: 200 kr inkl. smörgås & fika. Eller 520 kr inkl. en 3-veckorskurs v.15-18
Ingår för dig som är silver- eller guldstödmedlem.

Anmälan eller drop-in i mån av plats.

Boka nu-01-01

Enligt Buddha kommer alla våra rädslor från vårt okontrollerade sinne. Under denna kurs  kommer du få lära dig inspirerande och befriande metoder som hjälper dig att överkomma dina rädslor och andra sinnestillstånd som håller dig tillbaka från att inse din fulla potential. Vi kommer utforska varifrån våra rädslor kommer och hur vi gradvis kan bli av med dem genom att meditera och sätta Buddhas undervisningar i praktiken.
Med hjälp av meditation kan du börja ta kontroll över ditt sinne och bekanta dig med naturligt positiva och starka sinnestillstånd. På så sätt kan du lära dig leva med större tillit och inre styrka och bli den lyckliga, orädda och självsäkra person du vill vara.

Kvällen kommer bestå av både föreläsningar och guidade meditationer. Det kommer också finnas möjlighet att ställa frågor.

Obs! Föredraget kommer vara på lättförståelig engelska.

tubchen-smallVi är mycket glada att på nytt välkomna Gen Kelsang Tubchen till Göteborg! Gen Tubchen är Nya Kadampa Traditionens Nordiska huvudlärare. Hon är huvudlärare på det Nordiska Kadampa Meditationscentret i Oslo och reser även runt mycket i Norden för att besöka de olika centren och leda kurser och retreats. Gen Kelsang Tubchen är en otroligt inspirerande lärare med ett klart sinne, en stor rikedom av kunskap och djup andlig erfarenhet som hon har fått under långa meditationsretreats.

Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: