SPARA – Bli stödmedlem

stödmedlemskap A4

10 % rabatt på stödmedlemskapen
för dig som är student/pensionär/sjukskriven/arbetslös.

Bindningstiden för stödmedlemskap är minimum 3 månader och kan tecknas när som helst under året.

Bindningstiden gäller även över sommarmånaderna
Genom att betala ett fast belopp varje månad, inklusive sommarmånaderna när vi har färre kurser, bidrar du till centrets ekonomiska stabilitet året runt.  På detta sätt hjälper du vår ideella verksamhet att hjälpa andra.

Gör så här om du vill bli stödmedlem:
Betala in månadsavgiften
antingen via Swish till nr 123-221 15 22
eller till vårt plusgiro 231565-3. Skriv ditt namn och vad det gäller.
Bindningstiden gäller från den första inbetalningen.

Om du har några frågor är du välkommen att maila admin@mediteraigoteborg.org
eller kontakta oss på tel: 031-315 79 72

FÖRDELAR
Att bli stödmedlem är ett bra alternativ för dig som vill ta del av våra kurser och events på Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter. Om du regelbundet vill gå på våra meditationskurser utgör stödmedlemskapen ett betydligt bättre ekonomiskt alternativ jämfört med att betala för enskilda kurser. Detta innebär att du inte behöver betala varje gång du går en kurs och att du kan sprida dina kostnader över hela året.

Stödmedlemskapen ger dig tillgång till många av våra kurser, vilket innebär att du kommer att få många möjligheter att fördjupa din meditationsutövning och finna effektiva lösningar till problem vi alla stöter på i vardagen.

Som ideell förening är Hjärtjuvel helt självfinansierad och uppbyggd av volontärer, inkomster från kursintäkter, medlemsavgifter och donationer från privatpersoner.
Utan individers vänlighet genom åren hade centret inte funnits idag.
Genom att bidra till att skapa en mer rofylld och harmonisk tillvaro för dina medmänniskor bidrar du även till ett mer fredligt samhälle och världsfred. I takt med att centret växer kan du se effekten av din vänlighet och hur det främjar alla.

Varmt tack för ditt stöd!

%d bloggare gillar detta: