Tyst retreat på Kuggaviksgården

Asa_retreat

Mer info om kommande retreat kommer snart


Kuggaviksgården vid havet i Åsa, utanför Kungsbacka

Retreatledare: Kelsang Jema

För både nybörjare & mer erfarna!

Retreatavgift
Torsdag-Söndag
3100 kr för enkelrum
2700 kr för dubbelrum

Torsdag-Lördag
2600 kr för enkelrum
2300 kr för dubbelrum

Priserna är inkl. meditationspass och vegetarisk mat.

Njut av en rofylld långhelg i vackra omgivningar vid havet och upptäck den djupa inre ro och lycka du kan finna i ditt eget sinne genom meditation.
Genom att stänga av våra mobiltelefoner och lämna vardagens stress och bekymmer kan vi fokusera på vår andliga utveckling och upptäcka den enorma potential vi alla har för att uppleva ro och lycka. Bara några dagars fokuserad meditation i retreat kan ge stora resultat, och ofta är det först vid dessa tillfällen som vi verkligen känner av de djupare effekterna av meditation. Mellan passen finns det möjlighet att vila och promenera i de vackra omgivningarna vid havet.

Kuggavik cykel

MEDITATIONSPASSEN
Meditationspassen kommer börja med lite andningsmeditation och en kort buddhistisk bön. Sedan kommer läraren ge en kort och inspirerande undervisning och vi avslutar med en guidad lite längre meditation.

TYSTNAD
Retreatet
kommer vara i tystnad från fredag morgon till söndag förmiddag.
Tystnaden ger oss en värdefull möjlighet att minska våra distraktioner och stilla vårt sinne. På så sätt kan vi koncentrera oss bättre i meditationen och fördjupa vår inre kontemplation och insikter. Det kommer vara möjligt att ställa frågor, både skrivna och personligen, till läraren när som helst under retreatet.

KESLANG JEMAJema1 20141014
Kelsang Jema är Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenters huvudlärare. Hon är buddhistisk nunna och elev till Geshe Kelsang Gyatso. Hon har många års erfarenhet av buddhism och meditation och har studerat Kadampa Buddhism i Frankrike, England och Sverige. På ett praktiskt och inspirerande sätt visar hon hur vi kan integrera meditation och modern buddhism i våra moderna, upptagna liv. Kelsang Jema uppskattas mycket för sin visdom och kärleksfulla vänlighet.

PRAKTISK INFORMATION
Flygfoto-Solvik-Kuggaviksgården ligger vid havet i Åsa,
18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg. Vi hoppas kunna erbjuda samåkning från Göteborg men vi kan inte garantera detta.

HITTA HIT
Med bil och kollektivtrafik
För tider se: www.vasttrafik.se

Välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Varmt välkommen på retreat!

%d bloggare gillar detta: