Tyst retreat på Kuggaviksgården

Asa_retreat

Mer info om kommande retreat kommer snart.

Fredag kväll till måndag lunch (eller fredag kväll till söndag lunch)
Kuggaviksgården vid havet i Åsa, utanför Kungsbacka

Retreatledare: Kelsang Jema
För både nybörjare & mer erfarna!

Retreatavgift
Fredag-måndag
3850 kr för enkelrum
2900 kr för dubbelrum

Fredag-söndag
3100 kr för enkelrum
2700 kr för dubbelrum
Priserna är inkl. meditationspass och vegetarisk mat och fika.

Obs! Ang. corona-viruset: 
Vi är noga med hygien och avstånd och det kommer inte att vara så stor grupp.

Njut av en rofylld långhelg i vackra omgivningar vid havet.
Genom att stänga av våra mobiltelefoner och lämna vardagens stress och bekymmer kan vi fokusera på vår andliga utveckling och upptäcka den enorma potential vi alla har för att uppleva ro och lycka. Bara några dagars fokuserad meditation i retreat kan ge stora resultat, och ofta är det först vid dessa tillfällen som vi verkligen känner av de djupare effekterna av meditation. Mellan passen finns det möjlighet att vila och promenera i de vackra omgivningarna vid havet.

Kuggavik cykel

MEDITATIONSPASSEN
Meditationspassen kommer börja med lite andningsmeditation och en kort buddhistisk bön. Sedan kommer läraren ge en kort och inspirerande undervisning och vi avslutar med en guidad lite längre meditation. Passen kommer vara en timme långa. Det kommer vara ett pass på fredag kväll, fyra pass på lördagen och söndagen och två pass på måndag förmiddag.

TYSTNAD
Retreaten
kommer vara i tystnad från lördag morgon till måndag förmiddag.
Tystnaden ger oss en värdefull möjlighet att minska våra distraktioner och stilla vårt sinne. På så sätt kan vi koncentrera oss bättre i meditationen och fördjupa vår  kontemplation och insikter. Det kommer vara möjligt att ställa frågor, både skrivna och personligen, till läraren när som helst under retreaten.

KESLANG JEMAJema1 20141014
Kelsang Jema är Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenters huvudlärare. Hon är buddhistisk nunna och elev till Geshe Kelsang Gyatso. Hon har många års erfarenhet av buddhism och meditation och har studerat Kadampa Buddhism i Frankrike, England och Sverige. På ett praktiskt och inspirerande sätt visar hon hur vi kan integrera meditation och modern buddhism i våra moderna, upptagna liv. Kelsang Jema uppskattas mycket för sin visdom och kärleksfulla vänlighet.

PRAKTISK INFORMATION
Flygfoto-Solvik-Kuggaviksgården ligger vid havet i Åsa,
18 km söder om Kungsbacka, ca 5 mil från Göteborg. Vi hoppas kunna erbjuda samåkning från Göteborg men vi kan inte garantera detta.

HITTA HIT
Med bil och kollektivtrafik
För tider se: www.vasttrafik.se

Välkommen att kontakta oss om du har frågor.
Varmt välkommen på retreat!

%d bloggare gillar detta: