ETT GOTT HJÄRTA

1000-arm-Avalokiteshvara574
SPECIELLT EVENT: EMPOWERMENT AV MEDKÄNSLANS BUDDHA,
TUSENARMADE AVALOKITESHVARA

& UNDERVISNINGAR OM ALLOMFATTANDE MEDKÄNSLA

Med centrets huvudlärare och buddhistnunna Kelsang Jema

24-25 november
kl. 10.30-16.00  (se schema nedan)

För både nybörjare & mer erfarna! Anmälan eller Drop-in i mån av plats.

Lördag: Empowerment av Tusenarmade Avalokiteshvara, undervisningar & meditationer
Söndag: Tusenarmade Avalokiteshvara retreat & undervisning

Det går bra att endast komma på lördagen. För att delta på söndagen så rekommenderar vi att du deltar på lördagens Empowerment.

Boka nu-01-01

Kursavgift:
400 kr inkl. fika för endast lördagen,
700 kr inkl. fika för hela helgen
100 kr för det första passet på söndagen,
75 kr/pass för de andra passen på söndagen. Inkl. fika

15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser

Ett empowerment är en djupt rofylld guidad meditation genom vilken du skapar en koppling till en speciell Buddha så att du själv kan utveckla den Buddhans egenskaper och väcka din buddhanatur.

Tusenarmade Avalokiteshvara är förkroppsligandet av alla Buddhors allomfattande medkänsla. Under detta empowerment kommer du skapa en djup koppling till hans upplysta sinne så du kan stärka din medkänsla och utveckla ett gott hjärta.

Undervisningar om allomfattande medkänsla
I den turbulenta värld vi lever i är medkänsla en nödvändig respons.
Medkänsla ger oss hopp och styrka att kunna omvandla lidande och svårigheter till möjligheter att utvecklas andligt. Genom att öka räckvidden av vår medkänsla kan den bli en stark kraft för att åstadkomma positiv förändring i världen.
Äkta medkänsla är ett sinne som finner andras lidande outhärdligt, men den gör oss inte deprimerade. Den ger oss faktiskt en enorm energi att verka för andra och fullfölja den andliga vägen för deras skull.

Under helgen kommer du få praktiska tips och inspiration på hur du kan stärka din medkänsla i vardagen. Genom att stärka vår medkänsla kan vi lättare bevara ett rofyllt och positivt sinne även i utmanande situationer. Medkänsla hjälper oss också att förbättra våra relationer och göra dem mer harmoniska och tillfredsställande.

Trots att vi redan har en viss grad av medkänsla är den för tillfället väldigt partisk och
begränsad. Om vi verkligen vill förverkliga vår potential att nå full upplysning – ett tillstånd av varaktig ro och lycka, behöver vi utvidga räckvidden för vår medkänsla tills den omfattar alla levande varelser utan undantag.

Buddhistisk tantra
Empowermentet öppnar också dörren för att du ska kunna träna dig i buddhistisk tantra
– djupt rofyllda och lycksaliga meditationer som hjälper dig att inse din fulla potential och snabbt leder dig till upplysning

Under söndagen kommer du få en introduktion och kommentar till den tantriska utövningen ”The Yoga of  Thousand-armed Avalokiteshvara” där vi tränar oss i självgenerering som Tusenarmade Avalokiteshvara.
En perfekt möjlighet att fördjupa dig och börja träna dig i buddhistisk tantra. Dessa fantasifulla meditationer hjälper oss att snabbt utveckla Tusenarmade Avalokiteshvaras  speciella kvalitéer och inse vår fulla potential.
Dagen kommer bestå av undervisning och både sjungen och guidad meditation. Det går bra att delta hela dagen eller på enstaka pass. Denna utövning kan du sedan göra i vardagen för att fortsätta få Tusenarmade Avalokiteshvaras välsignelser och stärka dina kvalitéer.

Schema

Lördag
kl.10.30-12.00 Undervisning & meditation
kl.12.00-14.00 Lunchpaus
kl.14.00-16.00 Empowerment

Söndag
kl.10.30-11.30 Undervisning & meditation
kl.12.00-12.45 Meditation
kl.12.45-13.45 Lunchpaus
kl.13.45- 14.30 Meditation
kl.15.00-15.45 Meditation

Alla är välkomna, även barn.
Hör gärna av dig om du har frågor.

Varmt välkommen till en inspirerande helg!

%d bloggare gillar detta: