Överkom oro och rädslor: Buddha Vajrapani empowerment med Kelsang Jema

empowerment-19-20-nov_1024x700

19-20 november – Obs! Nytt datum
kl. 10.30-16.00  (se schema nedan)

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Pga stort intresse är föranmälan nu nödvändig till lördagen.
Anmäl dig nedan. På söndagen går det bra att komma drop-in.

Lördag: Buddha Vajrapani Empowerment, undervisningar & meditationer
Söndag: Buddha Vajrapani retreat & undervisningar

Kursavgift:
400 kr inkl. fika för endast lördagen,
700 kr för hela helgen,
100 kr för det första passet på söndagen,
75 kr/pass för de andra passen på söndagen.

Boka nu-01-01

Det går bra att endast komma på lördagen. För att delta på söndagen behöver du ha fått Buddha Vajrapani empowermentet på lördagen (eller ha fått det innan).

Buddha Vajrapani är Buddhan av andlig kraft. Hans funktion är att förstöra de negativa sinnesstämningarna, som orsakar oss allt vårt lidande och våra problem. Han gör detta genom att skänka vår kropp, tal och sinne en speciell, andlig kraft som ger oss styrkan att känna igen, minska och slutligen helt överge vår självgripande okunskap, roten till alla våra negativa sinnesstämningar.

Genom att få detta empowerment kommer vi själva kunna utveckla denna andliga kraft så vi kan utöva den andliga vägen i vardagen, enkelt överkomma alla våra negativa sinnesstämningar och hinder och slutligen nå den varaktiga inre ron och lyckan av full upplysning.

Ett empowerment är en djupt rofylld guidad meditation genom vilken du skapar en koppling till en speciell Buddha så att du själv kan utveckla den Buddhans egenskaper och väcka din buddhanatur. Under detta empowerment kommer du skapa en koppling till Buddha Vajrapanis upplysta sinne så du själv kan väcka din andliga kraft och buddhanatur.

Empowermentet öppnar också dörren för att du ska kunna träna dig i buddhistisk tantra – djupt rofyllda och förvandlande meditationer som snabbt leder dig till upplysning.

Under söndagen kommer du få en introduktion och kommentar till den tantriska utövningen ”The Yoga of Buddha Vajrapani”. En perfekt möjlighet att fördjupa dig och börja träna dig i buddhistisk tantra. Dagen kommer bestå av undervisning och både sjungen och guidad meditation. Det går bra att delta hela dagen eller på enstaka pass.

Schema

Lördag
kl.10.30-12.00 Undervisning & meditation
kl.12.00-14.00 Lunchpaus
kl.14.00-16.00 Empowerment

Söndag
kl.10.30-11.30 Undervisning & meditation
kl.12.00-12.45 Meditation
kl.12.45-13.45 Lunchpaus
kl.13.45- 14.30 Meditation
kl.15.00-15.45 Meditation

Alla är välkomna, även barn.
Hör gärna av dig om du har frågor.

Varmt välkommen till en inspirerande helg!

 

 

%d bloggare gillar detta: