Buddha Vit Tara Empowerment 18-19 nov


Tara 3

Speciellt event – Öka din visdom, livslängd och välgång

Med centrets huvudlärare och buddhistnunna Kelsang Jema

18-19 november 2017
kl. 10.30-16.00  (se schema nedan)

För både nybörjare & mer erfarna! Anmälan eller Drop-in i mån av plats.

Lördag: Buddha Vit Tara Empowerment, undervisningar & meditationer
Söndag: Buddha Vit Tara retreat & undervisningar

Det går bra att endast komma på lördagen. För att delta på söndagen så rekommenderar vi att du deltar på lördagens Empowerment.

Boka nu-01-01

Kursavgift:
400 kr inkl. fika för endast lördagen,
700 kr inkl. fika för hela helgen
100 kr för det första passet på söndagen,
75 kr/pass för de andra passen på söndagen. Inkl. fika

15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser

Buddha Vit Tara är en kvinnlig upplyst varelse vars funktion är att ge långt liv, visdom och välgång. Vi behöver alla ett långt liv för att fullborda vår andliga träning, vi behöver visdom för att befria oss själva och andra från våra dagliga problem och lidande och vi behöver välgång eller positiv energi för att uppnå en varaktig upplevelse av inre ro och lycka.
Om vi förlitar oss på Buddha Vit Tara så kommer hon även att skydda oss från faror såsom sjukdomar och naturkatastrofer. Och eftersom att Tara är en manifestation av alla Buddhors vindelement så kan hon hjälpa oss mycket snabbt.

Genom att ta dessa speciella instruktioner och meditationer till vårt hjärta kan vi lära oss hur vi kan göra vårt liv långt, lyckligt och meningsfullt, öppna våra visdomsögon och skapa orsakerna för världsfred.

Ett empowerment är en djupt rofylld guidad meditation genom vilken du skapar en koppling till en speciell Buddha så att du själv kan utveckla den Buddhans egenskaper och väcka din buddhanatur. Under detta empowerment kommer du skapa en djup koppling till
Buddha Vit Taras upplysta sinne så du kan öka din visdom, livslängd och välgång och väcka din buddhanatur.

Empowermentet öppnar också dörren för att du ska kunna träna dig i buddhistisk tantra – djupt rofyllda och förvandlande meditationer som hjälper dig att inse din fulla potential och snabbt leder dig till upplysning

Under söndagen kommer du få en introduktion och kommentar till den tantriska utövningen ”The Yoga of White Tara, Buddha of Long Life” där vi tränar oss i självgenerering som Vit Tara.
En perfekt möjlighet att fördjupa dig och börja träna dig i buddhistisk tantra. Dessa fantasifulla meditationer hjälper oss att snabbt utveckla Vit Taras speciella kvalitéer.
Dagen kommer bestå av undervisning och både sjungen och guidad meditation. Det går bra att delta hela dagen eller på enstaka pass. Denna utövning kan du sedan fortsätta göra i vardagen för att fortsätta få Buddha Vit Taras välsignelser och beskydd.

Schema

Lördag
kl.10.30-12.00 Undervisning & meditation
kl.12.00-14.00 Lunchpaus
kl.14.00-16.00 Empowerment

Söndag
kl.10.30-11.30 Undervisning & meditation
kl.12.00-12.45 Meditation
kl.12.45-13.45 Lunchpaus
kl.13.45- 14.30 Meditation
kl.15.00-15.45 Meditation

Alla är välkomna, även barn.
Hör gärna av dig om du har frågor.

Varmt välkommen till en inspirerande helg!

%d bloggare gillar detta: