Minska ilska och aggression

Ilska är en av våra mest destruktiva sinnesstämningar och tar otroligt mycket av vår energi. dreamstimelarge_17003968

Ilska är särskilt destruktivt i våra relationer. I våra nära relationer uppstår det ofta intressekonfliker och vi har lätt för att bli arga och kritiska. Genom att lära dig att kontrollera din ilska kan du förbättra dina relationer och göra dem mer harmoniska och tillfredsställande.

Hur kan våra kurser hjälpa?

Under våra kurser kommer vi titta djupare på vad ilska är för något och på hur den uppstår i vårt sinne. Du kommer få lära dig hur du gradvis kan bli fri från ilska och irritation och i stället utveckla tålamod och inre styrka.

Planerade kurser i ämnet:

Inga inplanerad. Hör av dig till oss om du har önskemål om en kurs eller retreat i ämnet.
Du når oss på: info@mediteraigoteborg.org

Boktipsbook-htsohp2-frnt_1_4

Finns att köpa på centret för den som vill. De flesta böcker finns i flera olika format. Välj formatet som passar dig. Ljudbok (MP3 och CD), e-bok (PDF och ePub (iPad, Nook etc)), pocket, inbunden bok.
På centret har vi också ett bibliotek där du kan låna boken och läsa på centret. Tyvärr inga hemlån.

I boken How to solve our human problems, förklarar Geshe Kelsang med karakteristisk klarhet hur vi lätt kan tillämpa denna undervisning till våra moderna liv och börjar uppleva smak av äkta, varaktig lycka. Boken innehåller också en praktiskt avsnitt om hur man övervinner ilska.

”Det är genom ilska och hat som vi förvandlar personer till fiender. Vanligtvis antar vi att ilska uppstår när vi möter en motbjudande person men i själva verket är det ilskan i vårt egt sinne som förvandlar personen till en inbillad fiende.”
”How to solve our human problems” Geshe Kelsang Gyatso

Vill veta mer?

Du är alltid välkommen att fråga oss om det är något du undrar över. Vi finns för dig!

Kadampa.org

%d bloggare gillar detta: