Meditera i Borås: Kurser

shutterstock_479099980

Nyhet!
Meditation & Mindfulness
Kl. 18.00-19.00

På tisdagar & söndagar
+ varannan torsdag (JÄMNA VECKOR)


Plats:
Meditera i Borås, Svenson’s hälsocenter 4:e våningen, Skaraborgsvägen  35, Borås.
Hitta hit
Kom gärna 10-15 min innan så du hinner hänga av dig, få plats och komma till ro. På söndagar låses entrédörren kl.18 och efter det kan du inte komma in, så kom i tid.

Tillgänglighetsanpassad lokal: Vi vill göra våra aktiviteter tillgängliga för alla. Så oavsett vilka särskilda behov du har så tala med kursvärden så ska vi göra vårt bästa för att försöka möta dina behov och önskningar. Hiss finns och kursvärden som tar emot vid entrén visar vägen. Det går bra att låna hörlurar (som kopplas in i mixerbordet) om du behöver förstärkt ljud.

Kontakta oss: Har du frågor tveka inte att kontakta oss på mail mediteraiboras@gmail.com eller 070-3942360.

Meditationskurser på söndagar

– bra komplement till meditationskurserna på tisdagar & torsdagar


Söndagar kl.18:00-19:00
Termin 20 aug – 17 dec

Fristående kurstillfällen. Drop-in: 75 kr

Tema: Hur du kan förvandla ditt liv
Vi kommer öva upp vår förmåga att vara närvarande i nuet och kunna fokusera på det som gör vårt sinne rofyllt och positivt. Med den förmågan möjliggörs kreativitet, inre visdom och vi får förmågan att göra en sak i taget, helhjärtat. Vi lever i ett samhälle där kraven på oss ökar samtidigt som dagens informationssamhälle suddar ut gränserna mellan arbete, fritid och vila. Vi kommer att utforska vårt rika inre med hjälp av buddistisk meditation för att få ett meningsfullare liv både privat och professionellt. Det är när vi stannar upp och lhow-to-transform-your-life-3d-2016-09yssnar inåt som vi hör våra egna inre svar och kan bryta negativa tankemönster som orsakar bland annat stress.

Kommer att utgå i från boken How to transform your life av Geshe Kelsang Gyatso. Boken finns att köpa i kurslokalen alternativt kan du kostnadsfritt ladda ner den här.

Lärare: Evald
EvaldEvald är mycket uppskattad för sitt lugn, sin visdom och sin empati. Evald har lång erfarenhet av att arbeta som coach och brinner för att vägleda människor och hjälpa dem att finna deras potential. På ett lugnt sätt delar han från hjärtat med sig av sina kunskaper om meditation och buddhism. Evald utbildar sig regelbundet genom att åka på olika kurser och retreats både i Sverige och utomlands.

Plats: Meditera i Borås, Svenson’s hälsocenter 4:e våningen, Skaraborgsvägen  35, Borås.
Hitta hit

Meditationskurser på tisdagar
+ torsdagar varannan vecka (JÄMNA VECKOR)

kl. 18:00-19:00
Tisdagar t om 19 dec
Torsdagar t om 14 dec

Drop-in, fristående kurstillfällen
Kostnad: 100 kr drop-in.
Klippkort 800 kr/10 ggr – Gäller på både tisdagar, torsdagar & söndagar

Meditationerna vi gör på kurserna är enkla att lära sig och passar alla. Du behöver ingen tidigare erfarenhet av meditation för att delta. Fler och fler människor använder sig idag av meditation i sin vardag och upplever följande fördelar:
• Ett lugnt och rofyllt sinne, en ökad medvetenhet
• Mindre stress, spänningar och oro
• Mer harmoniska relationer
• En positivare och mer avslappnad inställning till livet
• En djupare och mer varaktig lycka

Kursledare: Anna

Anna har undervisat i flera år, både på centret i Göteborg och i Borås.
Anna är mycket uppskattad för sin visdom, värme och uppriktiga utövning av meditation och buddhism. På ett praktiskt och uppmuntrande sätt delar hon med sig av sina kunskaper om meditation och  buddhism. Anna har tre barn och brinner för att integrera meditation i barn och familjers vardag.  Anna studerar en internationell lärarutbildning på distans och åker även regelbundet på olika kurser och retreats både i Sverige och utomlands.

Plats: Meditera i Borås, Svenson’s hälsocenter 4:e våningen, Skaraborgsvägen  35, Borås.
Hitta hit

Varmt välkomna!

%d bloggare gillar detta: