Kvällsmeditation via livestream

shutterstock_552045823

VARVA NER EFTER DAGENS UTMANINGAR

Varannan torsdag (jämna veckor)
Start: 28 januari

Kl. 18.30 – 19.00
Fristående tillfällen. För både nybörjare & mer erfarna!

Via facebook-livestreaming

Meditationsledare: Christina
Pris: 65 kr

Föranmälan nödvändig senast 30 minuter innan, boka här

Vi går igenom enkla meditationer som är väldigt bra för att släppa spänningar och finna glädje inombords. Varje tillfälle innehåller en kort introduktion till meditationen vi ska göra, avslappning samt den guidade meditationen. Meditationerna vi gör baseras på tre olika meditationsskivor som finns att köpa på centret om du vill fortsätta använda dem hemma. De går också att köpa i MP3-format.

Meditationen vid första tillfället bygger på meditationsskivan ”Meditations for a clear mind”. Njut av en rofylld stund och upptäck meditationens lugnande och positiva inverkan. Du får ta del av en enkel och inspirerande meditation som hjälper dig att utveckla ett klart och rofyllt sinne. Denna meditation kan du sedan ha stor nytta av i vardagen för att stilla sinnet, fokusera bättre och släppa taget om negativa tankar och känslor. Meditationen hjälper oss också att få en djupare förståelse för vårt eget sinne och dess natur.

Christina

CHRISTINA
Christina guidar meditationer ibland på centret och via livestream. Hon studerar på centrets  fördjupningsprogram och har många års intresse för och egen erfarenhet av meditation. Christina är mycket uppskattad för sin visdom, sitt lugn och sin kärleksfulla vänlighet.
På ett lugnt sätt delar hon från hjärtat med sig av sina kunskaper och erfarenheter av meditation och buddhism. Christina vidareutvecklar sig regelbundet genom att åka på olika kurser och retreats både i Sverige och utomlands.

Välkommen till en stund av ro och inspiration!

%d bloggare gillar detta: