Nyhet! Föredrag & meditationer på onsdagskvällar

6965815_xxl_Josea Reyes
Med Kelsang Jema

kl. 18.30-21.00
Varannan vecka, se datum nedan.

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Föranmälan nödvändig till dessa föredrag, anmäl dig nedan.

Under dessa onsdagskvällar kommer du få lära dig inspirerande meditationer och tankesätt som du kan ha stor nytta av i din vardag för att bevara ett rofyllt och positivt sinne.
Varje kväll består av föredrag & guidade meditationer. Under varje kväll kommer vi fördjupa oss i ett speciellt tema och läraren kommer ge praktiska undervisningar om hur vi kan integrera meditation och buddhistiska tankesätt i våra moderna, upptagna liv. Genom att använda oss av dessa metoder  kan vi minska stress och andra problem vi möter i vår vardag och finna en djupare tillfredsställelse och lycka.

Varje kväll är fristående och har olika teman.
Kom på så många du vill!

Höstterminens föredrag på onsdagskvällar:
(läs mer och boka dem under rubrikerna längre ner på sidan)

Varför just jag? Förstå karma 26 oktober
Hantera oro & depression 9 november
Förstå sinnet 23 november
Utveckla en positiv självkänsla 14 december

Drop-in pris: 200 kr per kväll inkl.fika eller rabattkort (se nedan)
20 % rabatt på det andra föredraget du kommer på.

Nyhet! 15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

Varför just jag? Förstå karma

Onsdag 26 oktober 22219687_xl_ efired.jpg
Kl. 18.30-21.00

Ofta upplever vi att livet är orättvist och undrar varför vissa saker händer just oss och inte andra. Under detta föredrag kommer du få en inblick i karmalagen och få en djupare förståelse för varifrån alla våra upplevelser kommer ifrån.

Enligt buddhismen lämnar alla handlingar vi gör ett avtryck i vårt mest subtila sinne. Dessa avtryck mognar sedan som våra upplevelser. Positiva och dygdiga handlingar leder till rena och positiva upplevelser medan negativa handlingar leder till upplevelser av lidande och problem. Med en större medvetenhet om karmalagen kan du börja få en djupare förståelse för vad som händer i ditt liv. På så sätt får du större kontroll och kan bryta negativa mönster och skapa en positivare framtid.

Under kvällen kommer du få lära dig hur du steg för steg kan börja så nya positiva karmafrön och bryta äldre, negativa mönster. Du kommer också få lära dig speciella metoder för att rena sinnet från negativa karmafrön. På så sätt kan du läka det förflutna och skapa en ny positiv riktning i ditt liv.

Boka nu-01-01


Rabattkort:
4 föredrag för 600 kr (ordinarie pris 800 kr).
Rabattkorten finns att köpa på centret.

Du har också möjlighet att bli stödmedlem på centret. Läs mer här om vad som ingår i våra mycket förmånliga stödmedlemskap.

Varje föredrag börjar med en kort bön och en andningsmeditation. Det finns också utrymme för frågor och diskussion. Vi sitter på vanliga stolar och gör inga fysiska övningar så du behöver inga särskilda kläder.

Lägg till i din kalender:

 Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: