Internationella festivaler

Varje år anordnas internationella buddhistiska festivaler runt om i världen. Att åka på en buddhistisk festival är en spännande upplevelse och en mycket meningsfull semester!
Under en vecka på våren, två veckor under sommaren, och under en vecka på hösten finns möjligheten för alla att komma och ta del av inspirerande undervisningar, meditationer och retreatpass och lära k änna nya vänner från hela världen.
Det går bra att komma så många dagar man vill.

Ingen tidigare erfarenhet behövs och du behöver inte vara buddhist för att vara med – alla är välkomna! Vi är ofta ett gäng från centret som brukar åka och du är varmt välkommen att kontakta oss om du vill ha resesällskap eller hjälp med boende etc.

Läs mer om festivalerna

Se ett videoklipp från festivalerna

105

Vår- och sommarfestivalen är alltid på Manjushri Kadampa Meditation Centre, Nya Kadampa traditionens Modercenter i norra England, Lake District – en underbar plats! Höstfestivalen brukar vara i olika länder, år 2017 kommer den att vara utanför Berlin, Tyskland.

INTERNATIONELLA FESTIVALER 2017

International Fall Festival – Oct 6 – 12 2017
Empowerment of Buddha Avalokiteshvara and teachings on Universal Compassion with Gen-la Dekyong, held at Tharpaland IRC, Germany.

Varmt välkommen!

%d bloggare gillar detta: