Halvdagskurser lördagar


Kursledare:
Kelsang Jema

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Föranmälan nödvändig till dessa kurser. Anmäl dig nedan.

På halvdagskurserna får vi möjlighet att koppla av efter
veckan i en lugn miljö 18713743_xxl_subbotinaoch bekanta oss mer med den stillhet och ro som vi kan finna i vårt eget sinne genom meditation och buddhistiska tankesätt. Halvdagskurserna består av praktiska föreläsningar och vägledda meditationer varvade med pauser och diskussioner. En inspirerande halvdag med ett uppskattat upplägg och mycket meningsfullt att ta med dig hem och använda i vardagen.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser.

15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

Sommarens halvdagskurser lördagar:

♥ Utveckla din självkänsla
Lördag 7 juli
Kl. 10.30-13.30

Självkänsla

UTVECKLA DIN SJÄLVKÄNSLA

Lördag 7 juli
Kl. 10.30-13.30

Kursledare: Kelsang Jema
Kursavgift: 250 kr inkl. fika

Boka nu-01-01

Kursinnehåll: Vi vill alla tycka om oss själva men äkta självkänsla är något vi alla ibland behöver kämpa med. Vårt självförtroende bygger ofta på prestationer, andras godkännande, status eller utseende. Men eftersom vi inte kan undvika kritik, alltid vara framgångsrika eller förbli unga för alltid, så lämnar det oss sårbara och i riskzonen för låg självkänsla.

Under denna kurs kommer vi utforska hur det är möjligt att i stället bekräfta oss själva inifrån. Enligt Buddha har vi alla en enorm potential och genom att träna oss i meditation kan vi utveckla ett djupt rofyllt och positivt sinne och fullända alla våra kvalitéer såsom kärlek, medkänsla, acceptans och visdom.

Du kommer få lära dig hur du med hjälp av meditation kan koppla dig mer och mer
till denna potential  i stället för till dina begränsningar. På så sätt kan du utveckla en äkta självkänsla som bygger på inre bekräftelse, och inte är beroende av yttre omständigheter.

Varmt välkommen!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: