Halvdagskurser lördagar


Kursledare:
Kelsang Jema

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Föranmälan nödvändig till dessa kurser. Anmäl dig nedan.

På halvdagskurserna får vi möjlighet att koppla av efter
veckan i en lugn miljö 18713743_xxl_subbotinaoch bekanta oss mer med den stillhet och ro som vi kan finna i vårt eget sinne genom meditation och buddhistiska tankesätt. Halvdagskurserna består av praktiska föreläsningar och vägledda meditationer varvade med pauser och diskussioner. En inspirerande halvdag med ett uppskattat upplägg och mycket meningsfullt att ta med dig hem och använda i vardagen.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser.

15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

Vårterminens halvdagskurser lördagar:

♥ Kraften av mantra
   14 april, kl 10.30 – 13.30

KRAFTEN AV MANTRA

Japa Mala - Buddhist or Hindu prayer beads isolated on whiteLördag 14 april
Kl. 10.30-13.30

Kursledare: Kelsang Jema
Kursavgift: 250 kr inkl. fika

Boka nu-01-01

Kursinnehåll: Upptäck den positiva kraften av mantra!
Mantra betyder skydd för sinnet och är välsignade ord/stavelser som använts under årtusenden.
De olika mantraljuden har en speciell koppling till våra inre energivindar och hjälper oss att läka vår kropp och sinne på djupet. När vi reciterar mantran renar vi våra inre energivindar och när rena energivindar cirkulerar i vår kropp/sinne ger de naturligt upphov till positiva tankar och känslor.

Genom att använda oss av mantran i vår meditation kan vi stärka våra positiva kvalitéer och koppla oss till vår potential för att nå upplysning, ett tillstånd av varaktig ro och lycka.
Att recitera mantran hjälper oss också att överkomma negativitet och ger oss inre styrka och skydd i utmanande situationer. Vi kan också använda oss av mantran för att öka vår förmåga att hjälpa andra.

Under denna kurs kommer du få en introduktion till mantra och hur vi kan använda oss av mantran i vår meditation och i vår vardag.
Vi kommer prova på att recitera olika mantran och även prova att använda oss av traditionella radband/malor. Radband/malor har traditionellt använts i meditation för att recitera mantran. Det hjälper oss att fokusera bättre och med tiden blir de positivt laddade objekt som vi kan få stort stöd och inspiration av i vardagen.

Radband/malor finns att köpa på centret.

Varmt välkommen!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: