Helgkurser lördagar


Kursledare:
Kelsang Jema

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Föranmälan nödvändig till dessa kurser. Anmäl dig nedan.

På helgkurserna får vi möjlighet att koppla av efter
veckan i en lugn miljö 18713743_xxl_subbotinaoch bekanta oss mer med den stillhet och ro som vi kan finna i vårt eget sinne genom meditation och buddhistiska tankesätt. Helgkurserna består av föreläsningar och vägledda meditationer varvade med pauser och diskussioner. En inspirerande dag med ett uppskattat upplägg och mycket meningsfullt att ta med dig hem och använda i ditt dagliga liv.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser.

Nyhet! 15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

Vårterminens helgkurser:

Meditationer för inre ro  10  juni  kl. 10.30-13.00

Meditationer för inre ro

shutterstock_289501205

Lördag 10 juni
kl. 10.30-13.00

Kursledare: Kelsang Jema
Kursavgift: 250 kr inkl. fika

Boka nu-01-01

Kursinnehåll: Njut av en rofylld förmiddag och varva ner inför sommaren.
Vi kommer göra enkla och inspirerande meditationer som hjälper oss att finna inre ro och upptäcka den enorma potential vi alla har inom oss för att uppleva ett djupt rofyllt och positivt sinne. Du kommer även få praktiska tips på hur du kan bevara ett rofyllt och positivt sinne i vardagen med hjälp av meditation och mindfulness.

Med hjälp av meditation kan vi lära oss att utveckla och bevara ett rofyllt sinne hela tiden. Om vårt sinne är rofyllt hela tiden så kommer vi att vara lyckliga hela tiden. Så om vi verkligen önskar att vi själva och andra ska vara lyckliga hela tiden så måste vi lära oss att träna i meditation.

Meditation är en fantastisk metod för att stilla sinnet, skingra tankarna och finna inre ro. Att meditera innebär att vi bekantar sinnet med inre ro och positiva sinnesstämningar. Detta ger oss ny positiv input och hjälper oss att släppa taget om negativa tankar och känslor. Meditation hjälper också mycket bra mot stress och har en positiv effekt på vår hälsa.

”När turbulensen av distraherande tankar lägger sig och vårt sinne blir stilla, så uppstår en djup lycka och förnöjsamhet naturligt inifrån” Geshe Kelsang Gyatso ”How to transform your life”

Varmt välkommen!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: