Helgkurser lördagar


Kursledare:
Kelsang Jema

För både nybörjare & mer erfarna!

Obs! Föranmälan nödvändig till dessa kurser. Anmäl dig nedan.

På helgkurserna får vi möjlighet att koppla av efter
veckan i en lugn miljö 18713743_xxl_subbotinaoch bekanta oss mer med den stillhet och ro som vi kan finna i vårt eget sinne genom meditation och buddhistiska tankesätt. Helgkurserna består av föreläsningar och vägledda meditationer varvade med pauser och diskussioner. En inspirerande dag med ett uppskattat upplägg och mycket meningsfullt att ta med dig hem och använda i ditt dagliga liv.

20 % rabatt för dig som går en av våra kvälls/dagskurser.

Nyhet! 15 % rabatt för dig som är arbetslös/ sjukskriven/ pensionär/ student
mot uppvisande av intyg.

Vårterminens helgkurser:

 Stillheten inombords –  Mindfulness & koncentrationskurs  18 mars  kl. 11.00-15.00

Stillheten inombords –
Mindfulness & koncentrationskurs

GBG_-Koncentreationskurs-1920x1080_FB-event

Lördag 18 mars
kl. 11.00-15.00

Kursledare: Kelsang Jema
Kursavgift: 350 kr inkl. fika

Boka nu-01-01

Kursinnehåll: Under denna kurs kommer du med hjälp av praktiska tips och meditationsträning börja träna dig i mindfulness och koncentration.

Utan koncentration är vårt sinne svagt och vi tvingas ofta följa våra negativa sinnesstämningar vilket leder oss till lidande och problem. Genom att träna oss i mindfulness och koncentration kan vi ta kontrollen över vårt sinne, bli djupt bekanta med våra positiva sinnesstämningar och på så sätt utveckla en inre styrka. Ju starkare vår koncentration är ju mer mer rofyllt blir vårt sinne så genom att träna dig i koncentration kan du nå djupare och djupare nivåer av inre ro. Och ju mer rofyllt vårt sinne är ju mer lyckliga och tillfredsställda känner vi oss.
Att träna sig i koncentration har också positiva effekter på vår hälsa.

Kursen ger dig också möjligheten att starta en daglig koncentrationsträning hemma vilken om man vill kan avslutas med ett tyst koncentrationsretreat ”Stillness within” utanför Strömstad i påsk. Denna koncentrationsträning tillsammans med det tysta retreatet ger dig en mycket värdefull möjlighet att nå djupare nivåer av koncentration och upptäcka den djupa inre ro och glädje som koncentration ger.

Denna kurs finns även som 4-veckorskurs på onsdagskvällar

Knytislunch! Ta med dig något vegetariskt att dela eller gå ut och ät i närheten om du föredrar.

Varmt välkommen!

Lägg till i din kalender:

%d bloggare gillar detta: