Gratis föredrag & prova-på meditation

Meditation –
Nyckeln till frihet, glädje & välmående

Med centrets huvudlärare och buddhistnunna Kelsang Jema


Tisdag 10 januari DSC_1789
kl. 18.30-20.00

GRATIS – donationer välkomna.

Fortfarande platser kvar
det går bra att komma drop-in eller anmäla dig nedan.
Boka nu-01-01


Plats:
Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter,
Aschebergsgatan 15, Vasastan, Göteborg – hitta hit

Du behöver ingen tidigare erfarenhet, alla är välkomna!Gratis_röd knapp-01
Dessa föredrag är en perfekt introduktion till vårens meditationskurser.

Denna kväll passar perfekt för dig som är nyfiken på meditation och vill veta mer om hur meditation kan hjälpa oss att uppleva större frihet, glädje & välmående i vår vardag.

Meditation är en fantastisk metod för att stilla sinnet, skingra tankarna och finna inre ro. Att meditera innebär att vi bekantar sinnet med inre ro och positiva sinnesstämningar. Detta ger oss ny positiv input och ger oss den mentala friheten att kunna släppa taget om negativa tankar och känslor. Meditation hjälper också mycket bra mot stress och har en positiv effekt på vår hälsa.

Vi kommer titta på vad meditation är och på hur meditation kan hjälpa oss att tänka mer positivt och bevara ett mer rofyllt sinne – även i en upptagen vardag. Vi kommer även att prova på att göra en enkel andningsmeditation som vi sedan kan ha stor nytta av i vår vardag.

Denna kväll passar också perfekt för dig som är nyfiken på centret och vår verksamhet. Vi kommer berätta om centret och vårens kursutbud och det kommer finnas möjlighet att ställa frågor. Efteråt bjuder vi på förfriskningar för de som vill stanna kvar.

Jema1 20141014Kelsang Jema är Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenters huvudlärare. Hon är buddhistisk nunna och elev till Geshe Kelsang Gyatso. Hon har många års erfarenhet av buddhism och meditation och har studerat Kadampa Buddhism i Frankrike, England och Sverige. På ett praktiskt och inspirerande sätt visar hon hur vi kan integrera meditation och modern buddhism i våra moderna, upptagna liv. Kelsang Jema uppskattas mycket för sin visdom och kärleksfulla vänlighet.

Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

%d bloggare gillar detta: