City Tempel Opening, 13-15 okt i Oslo

fb-banner1-fronwithgenlat

Invigning av vårt första Nordiska Tempel i Oslo med den internationellt kända buddhistläraren Gen-la Kelsang Dekyong

En vision av lycka

Följ med på en inspirerande helg i Oslo där vi firar invigningen av vårt nya city-tempel för Världsfred. Som ett resultat av Geshe Kelsang Gyatsos otroliga vision och vänlighet, och många volontärers hängivenhet, så uppstår nu ett nytt, vackert tempel för människorna i norden.

Nya Kadampa Traditionens andliga direktör, Gen-la Kelsang Dekyong, kommer inviga det nya centret och ge en serie föredrag och meditationer under helgen. En unik möjlighet att få undervisningar från en så erfaren och inspirerande lärare!

Gen-la Dekyong älskas och respekteras runt om i världen för sitt uppriktiga utövande och sin starka visdom och medkänsla. Hon är en modern buddhistnunna vars mål är att hjälpa människor från alla samhällsskikt att uppnå varaktig lycka genom att utveckla inre ro. Hon har varit Geshe Kelsang Gyatsos nära elev i 30 år och har under den tiden inspirerat tusentals människor runt om i världen. Under denna helg kommer hon hjälpa oss att skapa en vision av lycka i våra moderna liv.

Titta här på ett videoklipp med Gen-la Dekyong.

Mer info om välsignelseceremoni, föredrag & meditationer mm den 13-15 oktober i Oslo finns här.

Boka nu-01-01
Alla är varmt välkomna!
Hör gärna av dig om du har frågor eller är intresserad av samåkning från Göteborg eller Borås. Kolla gärna på de olika boendealternativen i Oslo på www.nordickadampafestivals.org.

%d bloggare gillar detta: