Bokrelease med föredrag & meditationer 20 okt

how-to-transform-your-life-book-front-2016_3

Hur du kan förvandla ditt liv

Föredrag & meditationer

Föredragshållare:
Centrets huvudlärare och buddhistnunna Kelsang Jema

Meditationsledare:
Anna

Torsdag 20 oktober kl. 18.30-21.00

För både nybörjare & mer erfarna!
Anmälan eller drop-in i mån av plats.

Pris: 200 kr inkl. fika
Ingår för dig som är stödmedlem
Boka nu-01-01

Denna kväll kommer bygga på Geshe Kelsang Gyatsos nyutgivna och inspirerande bok
”How to transform your life”

”How to transform your life” är en praktisk handbok för vardagen som visar hur vi kan utveckla och bevara inre ro, hur vi kan minska och stoppa vår upplevelse av problem och hur vi kan åstadkomma positiva förändringar i vårt liv som kommer göra det möjligt för oss att uppleva djup och varaktig lycka.
Denna bok är en ny och omarbetad utgåva av en av Vördnadsvärde Geshe Kelsangs mest populära och tillgängliga böcker.

”När saker går fel i vårt liv och vi stöter på svåra situationer har vi en tendens att se själva situationen i sig som vårt problem, men i själva verket så kommer alla problem vi upplever från sinnet. Om vi besvarade svåra situationer med ett positivt eller rofyllt sinne så skulle dem inte vara problem för oss. Istället skulle vi till och med komma att se dem som utmaningar eller möjligheter för växande och utveckling. Problem uppstår bara om vi besvarar svårigheter med ett negativt sinnestillstånd.
Därför, om vi vill vara lyckliga hela tiden och bli fria från problem så måste vi utveckla och bevara ett rofyllt sinne.”

Kelsang Jema

Kelsang Jema är Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenters Jema2 20141014
huvudlärare. Hon är buddhistisk nunna och elev till Geshe Kelsang Gyatso. Hon har många års erfarenhet av buddhism och meditation och har studerat Kadampa Buddhism i Frankrike, England och Sverige. På ett praktiskt och inspirerande sätt visar hon hur vi kan integrera meditation och modern buddhism i våra moderna, upptagna liv. Kelsang Jema uppskattas mycket för sin visdom och kärleksfulla vänlighet. 

Anna

Anna leder meditationskurser på centret för både barn och vuxna. Anna är mycket uppskattad för sin visdom, värme och uppriktiga utövning av meditation och buddhism. På ett praktiskt och uppmuntrande sätt delar hon med sig av sina kunskaper om meditation och buddhism. Anna har tre barn och brinner för att integrera meditation i barn och familjers vardag.  Anna studerar en internationell lärarutbildning på distans och åker även regelbundet på olika kurser och retreats både i Sverige och utomlands.

Varmt välkommen till en inspirerande kväll!

httyl-product-promo-web-banners5-1920x300

 

%d bloggare gillar detta: