SPARA – Bli stödmedlem

Mycket förmånliga stödmedlemskap!

Som ideell förening är Hjärtjuvel helt självfinansierad och uppbyggd av volontärer, inkomster från kursintäkter, medlemsavgifter och donationer från privatpersoner. Utan individers vänlighet genom åren hade centret inte funnits idag. Eftersom att centret har mindre verksamhet under vissa månader under året men fortfarande samma löpande utgifter som hyra etc. är de löpande inkomsterna från stödmedlemskapen en viktig förutsättning för verksamheten.

Bindningstiden för stödmedlemskap är minimum 6 månader och kan tecknas när som helst under året.

stödmedlemskap-2016-_1024x700

Om du vill bli stödmedlem vänligen maila: admin@mediteraigoteborg.org
eller kontakta oss på tel: 031-315 79 72

– Stödmedlem Hjärtjuvel
500 kr/månad.
Detta ingår: Alla kurser och aktiviteter på centret inkl. Fördjupningsprogrammet.
Detta ingår inte: kursgårdsretreats, Empowerments och events med gästlärare samt ev.mat/smörgås på kurserna. Det kan köpas till: 30 kr/smörgås och 50 kr/lunch.

 – Stödmedlem Fördjupningsprogrammet
400 kr/månad
Detta ingår: Alla kurser och aktiviteter på centret måndag-fredag (inkl. Fördjupningsprogrammet) samt en valfri helgkurs per år.
Detta ingår inte: Empowerments och events med gästlärare samt ev.mat/smörgås på kurserna. Det kan köpas till: 30 kr/smörgås och 50 kr/lunch.

– Stödmedlem Allmänna programmet
250 kr/månad
Detta ingår: Alla kurser och aktiviteter tisdag-fredag på centret samt en valfri helgkurs per år.
Detta ingår inte: Empowerments och events med gästlärare samt ev.mat/smörgås på kurserna. Det kan köpas till: 30 kr/smörgås och 50 kr/lunch.

– Bli Stödmedlem
Stöd centret med 200 kr/år. Du får ett bevis på stödmedlemskapet i form av ett vackert kort. Swisha till nr: 1232211522 eller gör en överföring till centrets pg-konto 231565-3.
Skriv stödmedlem i meddelanderutan.

Alla bidrag går oavkortat till centrets ideella verksamhet för att fler och fler människor ska få möjlighet att utveckla inre ro och positiva sinnesstämningar genom meditation och modern buddhism. Genom att bidra till att skapa en mer rofylld och harmonisk tillvaro för dina medmänniskor bidrar du även till ett mer fredligt samhälle och världsfred. I takt med att centret växer kan du se effekten av din vänlighet och hur det främjar alla.

Om du har några frågor är du välkommen att maila centrets administratör Helena på:
admin@mediteraigoteborg.org

Varmt tack för ditt stöd!

%d bloggare gillar detta: