Lägre kursavgifter med centerkortet

centerkortet uppdaterade priser

MEDITERA SÅ MYCKET DU VILL – INGEN BINDNINGSTID
Centerkortet kan tecknas när som helst under året.

Gör så här:
Betala in månadsavgiften
antingen via Swish till nr 123-221 15 22
eller till vårt plusgiro 231565-3. Skriv ditt namn och vad det gäller.
Om du vill fortsätta med centerkortet flera månader rekommenderar vi att du lägger in en återkommande betalning i din bank.

Om du vill delta på någon av våra drop-in kurser/meditationer så behöver du inte anmäla dig innan. På de kurser som kräver föranmälan behöver du
anmäla dig/meddela oss att du kommer.

Om du har några frågor är du välkommen att maila: admin@mediteraigoteborg.org

FÖRDELAR
Centerkortet är ett bra alternativ för dig som vill ta del av våra kurser och events på Hjärtjuvel Kadampa Buddhistcenter. Om du regelbundet vill gå på våra meditationskurser utgör centerkortet ett betydligt bättre ekonomiskt alternativ jämfört med att betala för enskilda kurser. Detta innebär att du inte behöver betala varje gång du går en kurs och att du kan sprida dina kostnader över hela året.

Centerkortet ger dig tillgång till många av våra kurser, vilket innebär att du kommer att få många möjligheter att fördjupa din meditationsutövning och finna effektiva lösningar till problem vi alla stöter på i vardagen.

Som ideell förening är Hjärtjuvel helt självfinansierad och uppbyggd av volontärer, inkomster från kursintäkter, medlemsavgifter och donationer från privatpersoner.
Utan individers vänlighet genom åren hade centret inte funnits idag.
Genom att bidra till att skapa en mer rofylld och harmonisk tillvaro för dina medmänniskor bidrar du även till ett mer fredligt samhälle och världsfred. I takt med att centret växer kan du se effekten av din vänlighet och hur det främjar alla.

Varmt tack för ditt stöd!

%d bloggare gillar detta: