Speciell möjlighet – Bli volontär!

volontär hemsida

Hjärtjuvel Buddhistcenter är en ideell förening som drivs av en anställd på halvtid och ett flertal volontärer. För att centret ska kunna fortsätta finnas och kunna erbjuda meditationskurser och andra aktiviteter för att hjälpa människor att utveckla inre ro och positiva sinnesstämningar så behöver vi nu din hjälp!

Att hjälpa till som volontär på Hjärtjuvel är en jättefin möjlighet att bidra till fler och fler människor får möjlighet att utveckla inre ro och ett positivt sinne. Det är också en fin möjlighet att dela med sig av de positiva upplevelser man själv fått genom kurserna och utöva kärlek och medkänsla till sina medmänniskor på ett praktiskt sätt. Det är också en jättefin möjlighet att bli en större del av centret och samarbeta med vårt fina volontärgäng. Och utvecklas och lära dig något nytt!

Så om du har lite tid över som du vill använda på ett meningsfullt sätt så är all hjälp välkommen, vi kan säkert hitta något som passar just dig 🙂 Du kan hjälpa till med antingen praktiska eller administrativa saker och du väljer själv hur mycket tid du vill lägga. Du behöver ingen tidigare erfarenhet och kommer få en introduktion.

Just nu behöver vi hjälp med följande:

Fler kursvärdar
Som kursvärd kommer du 30 minuter innan kursen och hjälper till att ta emot kursdeltagarna och tar betalt. Du finns även till hands under och efter kursen och hjälper till med andra praktiska saker, sköta musiken, ta betalt i affären etc.

Samordna centrets aktiviteter och volontärer
En jättefin möjlighet att bli en större del av centret och samarbeta med vårt fina volontärgäng.

Fler personer till vårt marknadsföringsteam
Uppdatera hemsida, designa publicitet, göra nyhetsbrev etc.
Ett plus om du har erfarenhet av design/webdesign. Annars får du en introduktion.
Roligt och kreativt!

Annat vi behöver hjälp med just nu är: laga vegetarisk mat till kurser, hjälpa till med de rituella sysslorna dvs. bjuda gåvor på altaret, dekorera altare och inhandla gåvor inför retreats/events, dela ut publicitet, städning, inhandling och mycket mera!

INTRESSERAD?
Kontakta oss på:
mail: info@mediteraigoteborg.org eller tel: 031-292550

Du är också välkommen att höra av dig om du har frågor eller vill ha mer information.

Tipsa också gärna om det är någon du känner som du tror kan vara intresserad 🙂
Varmt tack för ditt stöd!

Varmt välkommen_ webbanner 600px 200px-01

%d bloggare gillar detta: